Hoofd Calculatie – Actemium – Dordrecht

By 10 april 2019Industrial Contractor

Over Actemium:

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door hun marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn zij in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Zij vormen een netwerk van specialisten die samen met de opdrachtgever de industriële prestaties van het productieproces willen verbeteren.

Het netwerk van Actemium bestaat uit 300 business units die voor 100% aan de industrie zijn toegewijd. Deze business units bevinden zich in 40 landen ter wereld en meestal vlakbij de opdrachtgever in de buurt.

Actemium is actief in alle fasen van de levenscyclus van uw industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Hun specialisten bieden  relevante voorstellen op maat, gericht op langdurige samenwerking als partners.

Ze combineren onze professionele expertise met een gesegmenteerde marktbenadering en kunnen zo voor elke opdrachtgever in de industrie efficiënte en creatieve Solutions & Services realiseren.

De Business Unit Large Projects richt zich op de realisatie van grotere, multidisciplinaire projecten in de industrie. Vanuit hun locatie in Dordrecht werkt de BU aan de verdere uitbreiding en verdieping van de dienstverlening aan onder andere grote partijen in de petrochemie, maar ook voor Tennet zijn zij vaste partner t.b.v. de realisatie van technische projecten.

Ter versterking van het team zoekt Actemium een HOOFD CALCULATIE

Taken: Analyseren van offerte aanvragen van klanten. Vaststellen van kostprijzen aan de hand van geschatte arbeidsuren, materiaalkosten, etc. Bepalen kostprijzen meer/minderwerk. Opvragen van prijsopgaven bij onderleveranciers.

Stuurt 3-tal ervaren calculatoren aan. Bepaald de prioriteiten. Zorgt dat de afdeling inhoudelijk op de hoogte blijft van de laatste markt/technologische ontwikkelingen.

Profiel:

HBO werk/denkniveau en minimaal 5 jaar relevante ervaring als senior calculator. Ervaring met multidisciplinaire projecten in de industrie. Sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Hoog kwaliteitsbewustzijn, zelfstandig acterend, klantgericht, overtuigend.

Salaris:

€ 75.000 – 85.000 + bonus + uitstekende sec. voorwaarden

Neem contact op >

Leave a Reply