Contractmanager – Actemium – Dordrecht – INGEVULD

By 17 september 2019Industrial Contractor

Over Actemium:

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door hun marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn zij in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Zij vormen een netwerk van specialisten die samen met de opdrachtgever de industriële prestaties van het productieproces willen verbeteren.

Het netwerk van Actemium bestaat uit 300 business units die voor 100% aan de industrie zijn toegewijd. Deze business units bevinden zich in 40 landen ter wereld en meestal vlakbij de opdrachtgever in de buurt.

Actemium is actief in alle fasen van de levenscyclus van uw industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Hun specialisten bieden  relevante voorstellen op maat, gericht op langdurige samenwerking als partners.

Ze combineren onze professionele expertise met een gesegmenteerde marktbenadering en kunnen zo voor elke opdrachtgever in de industrie efficiënte en creatieve Solutions & Services realiseren.

De Business Unit Large Projects richt zich op de realisatie van grotere, multidisciplinaire projecten in de industrie. Vanuit hun locatie in Dordrecht werkt de BU aan de verdere uitbreiding en verdieping van de dienstverlening aan onder andere grote partijen in de petrochemie, maar ook voor Tennet zijn zij vaste partner t.b.v. de realisatie van technische projecten.

Ter verdere versterking van het team Large Projects zoekt Actemium een Contractmanager.

Taken: Beoordelen en adviseren ten aanzien van contractuele risico’s gedurende tenders (UAV/UAV-gc). Contracten beoordelen, opstellen en onderhandelen voor diverse projecten. Centrale rol in het begeleiden van juridische procedures met externe advocaten (bruggenbouwer tussen techniek en juridische aangelegenheden). Begeleiden en adviseren van projectteams/managementleden bij contractuele discussies op projecten. Begeleiden in geval van geschillen en arbitrages.

Profiel:

Bachelor/Master in technische of juridische richting. Ervaring in (juridische/contractuele) begeleiding van projecten in de industrie, infrastructuur of energiesector. Nauwgezet, communicatief vaardig. Gevoel voor commercie vs juridische risico’s. Ter zake kundige adviseur. Gevraagd en ongevraagd interveniërend in proces als de risico’s erom vragen.

Salaris:

€ 85.000 – 100.000 + bonus + auto

Neem contact op >

Leave a Reply