Manager Customer Engineering Services – Linde Gas Benelux – Schiedam

By 13 december 2019Petrochemie

Manager Customer Engineering Services – Linde Gas Benelux – Schiedam

 

Huddle Recruitment & Executive Search is voor Linde Gas Benelux op zoek naar een ervaren Manager Customer Engineering Services. Doel van deze functie is zorgdragen voor de voorbereiding en realisatie van projecten en support werkzaamheden aan technisch gasgebonden installaties bij de opdrachtgevers. De klanten bevinden zich o.a. in sectoren industrie, fast-moving consumer goods, food en healthcare. Werklocatie is regio Rotterdam.

 

Taken:

 • Effectueren van en corrigeren inzake naleving van wettelijke en bedrijfsverplichtingen en procedures op het gebied van veiligheid en milieu.

 

 • Formuleren van de jaarlijkse afdelingsdoelstellingen opstellen van een afdeling jaarplan, incl. verwachte investeringen, kosten, projectopbrengsten e.d.

 

 • Inrichten/optimaliseren van afdelingsprocessen, -procedures en systemen initiëren en implementeren van verbeterprojecten ter optimalisatie van de afdelingswerkzaamheden. standardiseren en stroomlijnen van de werkprocessen, opstellen van richtlijnen voor engineering, onderhoud en levering ingrijpen bij/opheffen van onvolkomenheden, oplossen van moeilijkheden, aanpassen (zo nodig) van bezetting en werkverdeling.

 

 • Verkennen van mogelijkheden m.b.t. optimalisatie en/of uitbreiding van (geautomatiseerde) systemen. Doen van voorstellen ter verbetering van bedrijfsprocessen, werkprocessen, procedures en systemen. Participeren in tender boards m.b.t. de aanschaf van middelen en/of uit te besteden diensten.
 • Volgen van ontwikkelingen op het vakgebied en aangrenzende vakgebieden en beoordelen op relevantie en toepasbaarheid voor de eigen organisatie.

 

 • Toezien op de uitvoering en voortgang op kwalitatief en kwantitatief gebied en beoordelen van informatie en rapportages. Organiseren van verrichting van uitgebreid onderzoek en opvolgen van incidenten. Opstellen van SLA’s met sales en zorgdragen voor het realiseren van de gemaakte afspraken. Zorgen dat services die niet contractueel zijn afgesproken wel worden gefactureerd opstellen van calculaties van de te verwachten rendementen.

 

 • Bewaken van budgetten en verklaren van afwijkingen. Rapporteren van de voortgang aan leidinggevende. Verzorgen van periodieke rapportages m.b.t. resultaten, afwijkingen en afwijkings-oorzaken. Opstellen van de maandelijkse business review, i.s.m. sales en controlling,rapporteren van incidenten,calamiteiten, schades en klachten.

Profiel:

 • Afgeronde HBO richting WTB of Chemisch Technologie (of HIT)
 • Aantoonbare managementvaardigheden en ervaring binnen de petrochemische sector
 • Affiniteit met technische installaties, standaardiseren van installaties en implementeren van de processen
 • Business manager met basis in de techniek
 • Analytisch en procesmatig denkvermogen
 • Goede Nederlandse en Engelstalige spreekvaardigheid (internationaal nivo)

Uitstekende arbeidsvoorwaarden met naast zeer goed primair salaris, een bonus, 38 vakantiedagen en een auto v.d. zaak

Neem contact op >

Leave a Reply