Project Manager a.i. – tankterminal – Rotterdam

By 26 mei 2020Tankterminals

Onze opdrachtgever, één van de marktleiders in tankterminal operations, bouwt verder aan de organisatie en aan de assets op de verschillende locaties van het bedrijf.

Op locatie in Rotterdam worden twee tankputten herontwikkeld, waarvoor een Project Manager a.i. wordt gezocht.

Werkzaamheden:

Projecten vanaf haalbaarheidsstudie begeleiden en sturen tot en met commissioning en hand-over naar operations. Sterke sturing op heldere en haalbare planning, opzetten van budgettering en tijdens project in control op veiligheid, planning, budget en kwaliteit.

Functie eisen:

Relevante technische opleiding (wtb, proces of e&i), aangevuld met stevige en relevante werkervaring als projectmanager t.b.v. green- en brownfield projecten in de petrochemie, met voorkeur opgedaan binnen de tankterminal branche.

Startdatum: zsm

Looptijd: 12 maanden, met optie tot verlenging

Leave a Reply