Projectmanager Tanks a.i.- tankterminal – Rotterdam

By 20 juli 2020Tankterminals

Onze opdrachtgever, één van de marktleiders in de op- en overslag van vaste en vloeibare bulkgoederen, bouwt verder aan de organisatie en aan de assets op de verschillende Europese locaties van het bedrijf.

Op locatie in Rotterdam wordt één van de grootste nieuwbouwprojecten uit de regio gerealiseerd.

Voor de tankbouw activiteiten op de site zoeken we een Projectmanager Tanks.

Werkzaamheden:

Samen met een contractmanager, die stuurt op de contractuele en juridische aspecten, is de Projectmanager verantwoordelijk voor de voorbereiding en verdere executie van een omvangrijk deel van het project. Bouwt een duurzame en goede relatie op de met geselecteerde contractor. Stuurt op planning, kwaliteit en ziet toe dat de werkzaamheden conform de afspraken gerealiseerd worden. Legt een sterke link tussen de eigen werkzaamheden en die van de andere disciplines binnen het project. Zoekt naar verbeterde efficiency.

Functie eisen:

Relevante technische opleiding (wtb, proces of e&i) op HBO/WO niveau, aangevuld met stevige en relevante werkervaring als projectmanager t.b.v. green- en brownfield projecten in de petrochemie, met voorkeur opgedaan binnen de tankterminal branche. Herkent de bottle-necks in het project en acteert hierop. Stuurt op grote lijnen en voorkomt betrokkenheid in detaildiscussies.

Startdatum: zsm

Looptijd: t/m eind 2021.

Leave a Reply