Project/Implementatie manager a.i. – Productiebedrijf – Dordrecht

By 3 september 2020Petrochemie

Over onze opdrachtgever:

Onze opdracht gever te Dordrecht produceert smeermiddelen voor de scheepvaart, automotive sector, industrie en voor technische installaties. De visie van het bedrijf is gericht op de (organisatie) doelstelling om “een extensive servicing partner” te zijn voor de klanten door middel van nauwe samenwerking en waar mogelijk “customized solutions”. Dienstverlening op het gebied van Warehousing, Bunkering, Productmanagement, Laboratorium- en Documentenservice vormt eveneens een belangrijk onderdeel van deze activiteiten.

De productieplant in Dordrecht heeft een capaciteit van ca. 160.000 metric ton productie per jaar. Het bedrijf produceert voor de nationale en internationale markt. De distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken ca. 125 medewerkers verdeeld over operationele- en kantoorafdelingen.

Voor de verdere optimalisatie en inrichting van het bestaande ERP systeem zijn wij op zoek naar een:

Project/Implementatiemanager a.i.

Hij / zij kan de werkprocessen kan optimaliseren en vertalen naar het bestaande ERP systeem. Voorbereiding->Realisatie->Testen->Implementatie. Doel is om kernonderwerpen als inkoop, voorraadbeheer, productieplanning en facturatie optimaal vanuit het systeem te voeden en te ondersteunen. Solide achtergrond in bedrijfskundige processen, functioneel ontwerp en implementatie vereist.

Voorwaarden:

Tarief: i.o.

Start zsm t/m januari 2021

Leave a Reply