Associate Partner – IP Solutions – Rotterdam

By 15 februari 2021Petrochemie

IP Solutions is één van leidende consultancy films binnen de wereld van tankopslag en petrochemie. Hun advisory practice levert diensten op gebied van strategisch en operationeel management, reliability & maintenance engineering en diensten op het gebied van plant data en information management services. Wat hen drijft is de passie voor technisch management, techniek en de branches van hun klanten. Goed technisch management leidt niet alleen tot hogere installatieprestaties maar tevens tot een veiligere en schonere omgeving. Hier heeft iedereen recht op. Zij geloven dat deze doelstellingen elkaar versterken in plaatst van tegenwerken.

Technisch management is een wereld die volop in beweging is, met grote uitdagingen en hele mooie kansen. Nieuwe technologieën die ‘smart maintenance’ mogelijk maken, bieden nog ongekende mogelijkheden. Dat is niet alleen mooi, maar het is ook noodzakelijk dat deze kansen gepakt worden. Een andere balans tussen Leiderschap – Technologie – Risico – Prestaties is nodig. IP Solutions wil daaraan bijdragen.

Om de organisatie te versterken, is er een positie ontstaat van

Associate / Senior Consultant

Functie:

Doel van de functie is het bijdragen aan de ontwikkeling en verdere groei van de organisatie. Daarbij zal de Associate zelfstandig een commercieel netwerk opbouwen en onderhouden. Levert actief een bijdrage aan de lange termijn strategie van IP. Voert zelfstandig verbetertrajecten uit binnen de organisatie.

De Associate is zelf ook actief op projecten en consultancy activiteiten voor opdrachtgevers op één of meerdere van de productstromen van IP. Is tevens actief bezig om die productstroom verder te ontwikkelen en aan te passen op basis van voortschrijdende marktontwikkelingen en technische ontwikkelingen.

Profiel:

HBO / WO opgeleide professional, met minimaal 7 – 10 jaar relevante werkervaring in technisch management in bij (sterke) voorkeur de tank terminals of petrochemische sector. Bewezen, succesvolle track-record in uitvoering projecten / asset management (in terminal wereld). Goed actief netwerk in de techniek in de regio Rotterdam / Amsterdam. Uitstekend conceptueel begrip van asset management en maintenance management. Ervaring met (technical) due diligence is een pre. Kerncompetenties: Analytisch, communicatief sterk , klantgericht, resultaatgericht, zelfsturend, ondernemend.

Salaris:

€ 90.000 – 110.000 + bonus + company car

Leave a Reply