Maintenance Manager – Bakker Barendrecht – Ridderkerk – INGEVULD

By 17 februari 2021Food / fmcg

Bakker Barendrecht

Bakker Barendrecht is één van de grootste internationale groente- en fruitbedrijven van Nederland. Met ca. 800 medewerkers in Nederland doen ze er alles aan om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Naast de toewijding aan kwaliteit en service, zijn werkplezier en een praktijkgerichte visie de voornaamste redenen van hun succes. Hun diensten omvatten handel, logistieke diensten (o.a. warehousing, verpakken, rijpen, transport) en kenniscentrum. Bakker is onderdeel van het wereldwijd opererende Greenyard en heeft ook een vestiging in Divisov (Tsjechië) en in België.

Bakker Barendrecht bouwt momenteel aan een nieuw logistiek centrum waar groente & fruit zal worden geselecteerd en verpakt. In de aanloop daar naar toe zoeken ze extra capaciteit om de uitbreiding te faciliteren en de bestaande processen te managen. Dit alles waarbij veiligheid voorop staat.

Maintenance Manager / Hoofd Technische Dienst

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het managen van de technische afdeling:

  • Storingen en onderhoud aan 50 kleine tot middelgrote verpakkingsmachines;
  • Storingen en onderhoud aan de proces- en gebouw gebonden installaties;
  • Sanitation, operationele afdelingen en verpakkingsmachines;
  • Beheer, onderhoud en vervanging van intern rollend materieel, stellingmateriaal en vuilverwerking;
  • Ruimte om de afdeling in te richten en maintenance naar een volgend niveau te brengen. Het team waarmee je dit doet bestaat uit:+/- 30 FTE’s, waaronder teamleider Sanitation, werkvoorbereiders en monteurs

Kandidaatprofiel

  • Minimaal een afgeronde technische HBO opleiding wellicht aangevuld met studies in de richting van Maintenance management
  • Ruime ervaring met het managen en inrichten van een Maintenance afdeling en een duidelijke visie heeft hoe dit uit te voeren;
  • Kennis van hygiëne-, veiligheids- en andere relevante wetgeving en richtlijnen;
  • Ervaring met een groente & fruit / voedsel omgeving is een pré;
  • Ervaring met continu verbeteren is een pré;
  • Juiste mix van flexibiliteit, standvastigheid, pro-activiteit en resultaatgerichtheid;
  • Teamspeler, coach en communicatief vaardig. Zowel op de eigen afdeling als in de samenwerking met het operationele team.

Voorwaarden

€ 4.000,00 – 5.400,00 per maand + goed pakket sec. voorwaarden

Leave a Reply