Projectmanager – Koole Terminals- Rotterdam

By 17 juni 2021Tankterminals

Koole Terminals heeft zich in de afgelopen jaren razendsnel ontwikkeld tot één van de meest succesvolle internationale spelers op het gebied van tankterminal operations. Door middel van autonome groei en door gerichte acquisities is het bedrijf uitgegroeid tot een speler van formaat in de Europese tankstorage markt.

Naast de aandacht op de groei van de organisatie is er ook een sterke focus op de versterking van de organisatie en professionalisering van de processen en systemen. Als onderdeel van de versterking van de organisatie is er een heldere visie ontwikkeld op de afdeling techniek, waarbij inspectie, maintenance engineering en projectmanagement een sterke kwaliteitsimpuls hebben gekregen.

Ter verdere versteviging en uitbouw van de afdeling projectmanagement, is men op zoek naar een

PROJECTMANAGER

Taken: De projectmanager wordt vanuit de centrale afdeling ingezet op complexere brown- en greenfield projecten op de verschillende terminals van Koole. Hij / zij is (leidend) betrokken bij het project vanaf de (technical) feasibility study en bestuurt het project tot en met de opstart en overdracht van het project aan operations.

Hij/zij rapporteert hiërarchisch aan de Manager Projects en functioneel aan de project-owner.

Profiel: HBO/Academisch geschoolde professional (in relevante technische richting)met aantoonbaar relevante ervaring in projectmanagement, bij voorkeur opgedaan aan ownerszijde. In de volle breedte zelfstandig een project kunnen leiden en van ‘alle markten thuis’: van feasibility, tot engineering tot en met constructie en commissioning. Ervaring moet zijn opgedaan in de petrochemische industrie met een sterke voorkeur voor de tankterminal branche.

Voorwaarden: uitstekende primaire en secundaire voorwaarden

Leave a Reply