Strukton Worksphere – Teamleider Beheer & Onderhoud – Capelle ad IJssel

By 21 juni 2021Installatietechniek

Strukton Worksphere bestaat uit ruim 1.800 betrokken en vakkundige medewerkers. Gedreven om dagelijks te werken aan nieuwe en betere oplossingen voor hun klanten. Ze zijn in heel Nederland te vinden bij de vele projecten en onderhoudscontracten. Voor de opdrachtgevers zijn ze altijd dichtbij, dankzij de klantenteams en regiobedrijven.
Ze zijn actief in omgevingen waar technologie het verschil maakt, zoals in commercieel en maatschappelijk vastgoed, zorg, onderwijs, technologiebedrijven en industrie.

Het vertrekpunt bij alles wat ze doen is zowel de behoefte van de gebruikers als het bedrijfsproces van de opdrachtgever. Van daaruit ontwikkelen ze de best passende oplossingen voor onderhoud, nieuwbouw, ontwikkeling en renovatie. Ze gaan altijd voor hechte en langdurige relaties met hun opdrachtgevers.

Het speelveld is de gebouwde omgeving. De kern van het werk is beheer en onderhoud met de inzet van innovatieve technologie, specialistisch vakmanschap en volop domeinkennis. Tegelijk is Strukton Worksphere een ontwikkelend bouwbedrijf. Ze richten zich daarbij op projectontwikkeling en integrale projecten met een grote technologische component.

Strukton staat bekend om hun brede en samenhangende aanbod: een unieke bundeling van vakmanschap op Bouw, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Ze ontwerpen en bouwen niet alleen, maar als onderhoudspartner kunnen ze in de exploitatiefase van een gebouw de prestaties blijven beheersen en verbeteren.

Digitalisering is de ruggengraat van hun dienstverlening. Vanaf het eerste ontwerp tot en met het langjarig onderhoud maakt BIM het werk slimmer en efficiƫnter. Dankzij datagedreven assetmanagement kunnen ze complexe gebouwen tot in detail monitoren en onderhouden.

Tijdens ontwerp, bouw en exploitatie denken ze mee over innovatieve oplossingen voor de beste energieprestaties en zo min mogelijk nadeel voor het milieu. Bij de juiste keuzes gaat verduurzaming ook hand in hand met lagere huisvestingskosten. Daarnaast zetten ze in op een circulaire aanpak in nieuwbouw, renovatie, beheer en onderhoud.

Strukton Worksphere Capelle a/d IJssel zoekt een inspirerende Teamleider met een passie voor mensen en vakmanschap.

TAKEN:

Als teamleider Beheer & Onderhoud geef je op inspirerende wijze leiding aan een divers team met monteurs en servicetechnici. Samen met de klantmanagers en projectleiders vorm je een hecht team en coƶrdineer je diverse werkzaamheden binnen het klanten-team. Jouw focus ligt hierbij op de medewerkers. Je zorgt voor een juiste teambezetting, zowel in kwantiteit als in kwaliteit. Jij zorgt ervoor dat zij optimaal hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en met elkaar samenwerken. Een dynamische functie, waarin je schakelt tussen je team, je klanten en de rest van de organisatie.

PROFIEL KANDIDAAT:

HBO werk- denkniveau, met opleiding in relevante technische richting. Aantal jaren passende werkervaring opgebouwd in het sturing geven aan technische professionals in de installatiebranche. Naast het klantbelang, zet de Teamleider het belang van zijn team voorop. Heeft oog voor de behoeftes van het team en speelt daarop in. Communicatief vaardig, resultaatgericht, focus op samenwerken

Voorwaarden

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
  • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan en er ruimte is om te kiezen voor creatieve oplossingen.
  • Een goed salaris en pensioenregeling gebaseerd op de CAO M&T, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
  • Ruime mogelijkheden om te investeren in de eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk

Leave a Reply