Project Engineer – Stolt Nielsen – Moerdijk – INGEVULD

By 28 juni 2021Tankterminals

Stolt-Nielsen Ltd is opgericht in 1959 en verzorgt het transport, de verwerking en opslag van (niet) gevaarlijke oliën en chemicaliën. De grootste operationele locaties zijn te vinden in de Verenigde Staten, Singapore en Nederland. De locatie in Moerdijk is sinds 1990 in gebruik voor de opslag van (niet) gevaarlijke stoffen, en de reparatie en reiniging van containers.  Op de locatie zijn twee divisies van Stolt-Nielsen aanwezig: de genoemde Stolthaven Moerdijk BV, die sinds 2012 onder deze naam is geregistreerd, en Stolt Container Terminal Moerdijk B.V. (SCT).

Stolthaven bestaat uit 5 tankparken met 35 opslagtanks, met laad- en losplaatsen voor tankwagens, flexicontainers, tankcontainers en wagons en een steiger voor het laden en lossen van zee- en binnenvaartschepen. Het Container Depot van STC heeft 8 stacks voor de opslag van containers, en units voor het reinigen, cleanen, repareren en keuren van tankcontainers.

Voor de verdere uitbreiding van de organisatie is Stolt-Nielsen op zoek naar een

PROJECT ENGINEER

De Project Engineer bij Stolthaven Terminals is verantwoordelijk voor de realisatie van het budget, de planning en de uitvoering van projecten. Het gaat hier bijvoorbeeld om leidingen of pompen die geïnspecteerd, geïnstalleerd of gerepareerd moeten worden. Wanneer een project begint, stelt hij/zij samen met de aannemer (meestal van een ander bedrijf) de planning en het budget op. Het is vervolgens ook de taak om te zorgen dat deze planning nageleefd wordt en dat het project binnen de afgesproken kosten blijft. Hij/zij krijgt ook ontwerpen en tekeningen binnen en zet deze op de juiste manier door naar de productieafdeling van het project. 

Rapporteert maandelijks de voortgang van de projecten naar dee manager of het managementteam. Ook stel hij/zij rekwisities voor de afdeling Inkoop op, en geeft goedkeuring aan de accountant om bepaalde facturen te betalen. 

Het verschilt per project hoe het team eruit ziet. Het project team kan bestaan uit een diversiteit van disciplines, bijvoorbeeld een Process Engineer, Mechanical Engineer en Civil Engineer, en een aannemer van een ander bedrijf. Er wordt gewerkt aan meerdere projecten tegelijkertijd, waarbij momenteel ca. 40% van de tijd thuis wordt gewerkt.

Voorwaarden

€ 4.500 – 5.000 per maand, 13 maand, 8% vakantiegeld, uitstekende pensioenregeling

Leave a Reply