EI&A Coördinator – LBC Tank Terminals – Rotterdam

By 18 september 2021Tankterminals

LBC Tank Terminals is een van ‘s werelds grootste onafhankelijke exploitanten van vloeibare bulk opslagfaciliteiten voor chemie- en olieproducten. LBC beschikt over een terminalnetwerk op strategische plaatsen in de USA en het ARA gebied. LBC terminals worden gezien als triple A locaties voor hun klanten. Daarom realiseren ze momenteel in Rotterdam een ambitieus programma om de capaciteit uit te breiden. Deze capaciteitsuitbreiding gaat gepaard met een algehele modernisatie van de site en de ontwikkeling van o.a. een nieuwe aanlegsteiger, nieuwe tanks en nieuwe laadstations.

Ter versterking van de Rotterdamse terminal zoeken ze een

EI&A Coördinator

Verantwoordelijkheden/taken: Veilige en adequate coördinatie van de EI&A werkzaamheden op de terminal. Ziet erop toe dat vastlegging van de activiteiten correct gebeurd, zodat bij audits en inspecties de stand van zaken inzichtelijk is. Maakt een efficiënte maintenance planning in overleg met operations zodat het commerciële proces en technische compliance/integriteit hand in hand gaan. Is verantwoordelijk voor de LS/HS installatie op de terminal. Verleent toestemming en goedkeuring aan plannen en executie van projecten op de terminal. Verantwoordelijk voor conceptuele ontwerpen en kostenramingen van modificaties aan de electriciteitsverdeling binnen de terminal. Is actief in het continu verbeteren van werkprocessen en gebruikte systemen.

Profiel kandidaat: HBO Elektrotechniek of MBO met bereidheid verder te ontwikkelen. Minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke positie binnen de petrochemie / proces industrie. Behoudt overzicht, stelt prioriteiten. Goed delegerend vermogen. Kritisch. Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Voorwaarden: € 5000 – 5500 per maand + vakantiegeld + 13e maand + uitstekende secundaire voorwaarden

Leave a Reply