Asset & Maintenance Manager – AEB Amsterdam – Amsterdam

By 14 oktober 2021Duurzame afvalverwerking

AEB is een Amsterdams afvalverwerkingsbedrijf met een lange en rijke historie en verbinding met de stad. Hus taak is om zo duurzaam en schoon mogelijk energie te maken van afval. Dit wordt gedaan door zoveel mogelijk (her)bruikbaar materiaal uit het afval te halen. Wat overblijft aan onbruikbaar restafval wordt op een zo duurzame mogelijke manier verbrand en omgezet in warmte en elektriciteit voor de stad en omringende industrie. Als zelfstandig bedrijf draagt men bij aan de Amsterdamse duurzaamheidsambities en die van omliggende gemeenten en bedrijven waarmee nauw wordt samengewerkt. Jaarlijks verwerkt AEB 1,4 miljoen ton afval voor hun klanten. Op dit moment zijn verschillende grote projecten in ontwikkeling die AEB nog een grotere rol gaan geven in de energie transitie in de Amsterdamse haven.

Om de organisatie verder te brengen op het gebied van asset- en maintenance management, met een sterke focus op voorspelbaarheid en planbaarheid, is AEB Amsterdam op zoek naar een zeer ervaren

MAINTENANCE MANAGER

Taken/Verantwoordelijkheden: Focus op een robuuste bedrijfsvoering van de assets. Doel is om te allen tijde de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties te garanderen. Sterke focus op dataverzameling, beheer en analyse om tot een goed inzicht in de performance van de verschillende onderdelen van de installatie te komen. Naast deze focus, heeft de Maintenance Manager een sterke focus op (werk)processen, systemen en mensen. Zet in op een duurzame ontwikkeling van zijn eigen afdeling in nauwe samenwerking met de omringende afdelingen, in het bijzonder operations. Bouwt een goed uitgebalanceerd team op, gebruik makend van de competenties en kennis van zaken die reeds binnen de organisatie bestaan.

Profiel kandidaat: Academisch werk-denk niveau met een opleiding in technische richting (bij voorkeur WTB). Minimaal 8 jaar werkervaring als senior (maintenance) manager in de process industrie. Ervaring opgedaan in restructuring en opbouwen organisaties/afdelingen.

Competenties: Excellente managerial skills, analytisch zeer sterk. In staat bruggen te slaan tussen mensen en afdelingen en zo optimaal resultaat te bereiken. Procesdenker, realist, doelgericht.

Voorwaarden: € 100.000 – € 125.000 + uitstekende sec.voorwaarden

Leave a Reply