Head of Production – Linde Gas – Rotterdam

By 25 november 2021Petrochemie

Linde Gas Benelux richt zich, als onderdeel van wereldmarktleider Linde plc, op de productie en verkoop van technische, medische en speciale gassen en gasmengsels, en op de marketing en distributie van gasgerelateerde apparatuur, systemen en diensten. Linde Engineering legt zich eveneens toe op de ontwikkeling en bouw van turnkey industriële plants.

Industriële gassen worden overal ter wereld gebruikt, continu, dag in, dag uit. Wat het toepassingsgebied ook is – lassen, koelen, verwarmen, industrieel reinigen of laboratoriumanalyses – er worden gassen bij gebruikt. Industriële gassen van Linde spelen een sleutelrol bij metallurgische processen, in de chemische industrie, de levensmiddelensector, voor milieubescherming, bij de productie van glas en elektronica, in de bouw en de farmaceutische industrie en bij onderzoek en productontwikkeling.

De productiesite van Linde Gas in Botlek is sterk verbonden met de omringende industrie en heeft daar een centrale rol in het afvangen en verwerken van CO2. Een rol in de verduurzaming van de Rotterdamse haven, die de komende jaren verder uitgebreid wordt als Linde Gas actief participeert in het Porthos project. Ter verdere versteviging van de organisatie is men op zoek naar een

HEAD of PRODUCTION

Realiseert de productie doelstellingen van de verschillende gassen en stuurt daartoe 12 medewerkers aan. Onderhoudt contacten met de klanten en ook de interne afdelingen op het gebied van reliability engineering, contract management, projecten, supply chain en SHEQ. Bouwt in de komende jaren mee aan de ontwikkeling van een heldere en solide toekomstvisie en strategie en zet deze om in de dagdagelijkse operatie.

Zal nauw betrokken zijn bij de aanstaande brownfield projecten in het kader van het Porthos projecten, in het inpassen in de bestaande organisatie en uiteindelijke commissioning en start-up.

Profiel kandidaat:

Minimaal 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring in industriële omgeving, bewezen succesvol in aansturen van shift leaders. Bachelor/master degree in bij voorkeur technische richting / process engineering. Pro actief, analytisch, sterk in ontwikkelen van effectieve relaties, zowel intern als extern.

Voorwaarden:

€ 75.000 – 90.000 per jaar + bonus + uitstekende secundaire voorwaarden

Leave a Reply