Corporate Recruiter a.i. – LBC Tank Terminals – Rotterdam – INGEVULD

By 8 december 2021Tankterminals

LBC Tank Terminals is een van ’s werelds grootste onafhankelijke exploitanten van vloeibare bulk opslagfaciliteiten voor chemie- en olieproducten. LBC beschikt over een terminalnetwerk op strategische plaatsen in de USA en het ARA gebied. LBC terminals worden gezien als triple A locaties voor hun klanten. Daarom realiseren ze momenteel in Rotterdam een ambitieus programma om de capaciteit uit te breiden. Deze capaciteitsuitbreiding gaat gepaard met een algehele modernisatie van de site en de ontwikkeling van o.a. een nieuwe aanlegsteiger, nieuwe tanks en nieuwe laadstations.

Om verder invulling te geven aan de ambities van continuous improvement en groei is LBC het komende jaar op zoek naar talentvolle professionals en managers voor verschillende functionele disciplines. Om het recruitment proces aan te jagen, te vormen, en invulling te geven aan de vacatures, is LBC op zoek naar een

Corporate Recruiter a.i.

Taken: Opzetten en structureren van het recruitment proces. Optimaliseren van het gebruik van externe platforms en tooling. Optimaliseren van het gebruik van het interne talent management systeem. Nauwgezet bepalen van functieprofielen, opstellen functieprofielen. Targeten en benaderen potentiƫle kandidaten. Interviews afnemen en proces begeleiding. Aanspreekpunt voor externe bureaus.

Start: zsm

Tarief: i.o.

Leave a Reply