Senior Sales Manager – Vopak – Rotterdam

By 7 april 2022Tankterminals

Koninklijke Vopak N.V. is ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen en olieproducten. Vopak heeft een wereldwijd netwerk van tankterminals. Deze terminals liggen op strategische plaatsen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie, voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat voor een groot aantal industrieën.

Vopak Energy Terminals Netherlands is actief in op- en overslag van crude en andere olie-gerelateerde producten vanuit 3 grote locaties in de Rotterdamse haven en één in Noord-Nederland. Naast een focus op het huidige productportfolio, werkt het cluster aan diversificatie en vergroening van het dienstenpakket, met focus op new energies.

Senior Sales Manager (BD Manager)

De Senior Sales Manager voor VETN draagt je bij aan het realiseren van de financiële omzet doelstellingen en bereidt de terminals voor op de energietransitie. Stelt commerciële plannen op, werkt aan en vertaalt de toekomstvisie voor VETN in concrete business development projecten.

Volgt wereldwijde geopolitieke ontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar de betekenis van de eigen business en business opportunities. Bouwt wereldwijd aan een hecht netwerk van relaties bij de grote oil majors, traders en overheidsinstellingen.

Profiel

  • HBO / academische opleiding
  • Minimaal 5 jaar relevante commerciële ervaring binnen de petrochemie (tankterminals, petrochemie, etc.)
  • Uitstekende communicatievaardigheden, initiatiefrijk en klantgericht; betrouwbaar; gedreven; extraverte en proactieve houding; teamplayer; probleemoplossend & analytisch; in staat om complexe projecten te managen; stakeholders mee te nemen; een echte multi-tasker die zelfstandig te werk gaat en snel kan schakelen.
  • Enige reisbereidheid

Voorwaarden

eu. 80.000 – 95.000 + bonus + sec.voorwaarden

Leave a Reply