Operations Manager Workshop – MAN Energy Solutions – Schiedam

By 27 september 2022Industrial Contractor

MAN Energy Solutions, wereldwijd actief op 120 sites met ca. 15.000 medewerkers, werkt actief aan het beschikbaar stellen en houden van verschillende unieke technologie├źn met ieder een eigen toepassing (stoom/gas turbines, compressoren, high-pressure vessels, (diesel)motoren (etc.etc.). MAN is een solide onderneming, waar investeren in eigen mensen en in de continue kwaliteit van product en dienstverlening, centraal staan.

In Schiedam beschikt MAN over een omvangrijke workshop waar dieselmotoren uit met name de maritieme sector worden gerepareerd en gereviseerd. In verband met de ambitie om de activiteiten verder te laten groeien is men op zoek naar een

Operations Manager Workshop

Taken: Bepaalt visie, strategie en de doelstellingen van de afdeling. Geeft direct en indirect sturing aan een team van 20 monteurs en supervisors, die dagelijks werkzaam zijn in de workshop. Stemt projecten en workload af met de interne MAN afdelingen en externe stakeholders. Onderhoudt pro-actief een commercieel netwerk en bouwt deze uit indien de kansen zich voordoen. Stimuleert en motiveert het eigen team en zorgt voor betrokkenheid en de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van het team.

Profiel: Ervaren manager met overzicht, delegerend, analytisch, initiatiefrijk, uitstekende communicatie, resultaatgericht. Commercieel gevoel. Uitdagende rol binnen solide internationaal bedrijf. Verder bouwen aan de organisatie, zowel qua bezetting en ontwikkeling van de mensen, als ook door de werkprocessen nog effici├źnter en doelgerichter te maken.

Uitstekende voorwaarden.

Leave a Reply