Project Planner – Linde Gas Benelux – Schiedam – INGEVULD

By 3 januari 2023Petrochemie

Linde Gas Benelux richt zich, als onderdeel van wereldmarktleider Linde plc, op de productie van technische, medische en speciale gassen en gasmengsels, en op de marketing en distributie van gasgerelateerde apparatuur, systemen en diensten. Linde Engineering legt zich toe op de ontwikkeling en bouw van turnkey industriƫle plants.

Linde gassen vinden toepassing in vrijwel alle sectoren van de samenleving: in de chemische, metaal- en voedingsmiddelenindustrie, in onderwijs en wetenschap, maar ook in ziekenhuizen, andere zorginstellingen en bij patiĆ«nten thuis. Linde is werkzaam in meer dan 100 landen en er werken zo’n 80.000 medewerkers.

De afdeling Customer Engineering Services is verantwoordelijk voor installatie van nieuwe applicaties bij klanten van Linde Gas, alsmede het inplannen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen.

PLANNER

De werkzaamheden van de afdeling CES moeten worden ingepland in overleg en nauwe samenwerking met de opdrachtgevers en met de interne organisatie.

De Planner heeft een centrale rol in het organiseren, afstemmen en plannen van deze werkzaamheden.

Taken/verantwoordelijkheden: ntb

Uitstekende voorwaarden

Leave a Reply