Sr. Project Development Manager – Gasunie – Groningen – INGEVULD

By 10 juli 2023Renewables

Gasunie is één van de belangrijkste spelers die de Nederlandse energietransitie mogelijk gaan maken. Daarbij richten zij zich op het mogelijk maken van een soepele en efficiënte overgang van een economie gebaseerd op aardgas, naar een samenleving die gebaseerd zal worden op renewable fuels, zoals energie uit wind en zon, eventueel omgezet naar waterstof.

Om deze rol optimaal in te richten zullen er in de nabije toekomst zeer grote en complexe investeringen moeten worden gedaan in de infrastructuur om de renewable energy in heel Nederland beschikbaar te maken.

Daarbij zullen ook investeringen nodig zijn in de offshore industrie. Om deze projecten in hun development fase te leiden, en naar een eventuele FID te brengen, zijn wij op zoek naar een

SENIOR PROJECT DEVELOPMENT MANAGER

Taken: Met een team begeleiden van projecten vanuit zeer vroege conceptfase tot aan FID. Business cases beoordelen. Opbouwen van samenwerkingsverbanden. Commercieel vs. technische haalbaarheid. Overleg met landelijke en regionale overheden. Overleg met stakeholders (in- extern). Etc.Etc.

Profiel:

  • Zeer ervaren Projectmanager/director
  • Aantoonbaar ervaring in (pre)FEED processen
  • Technische achtergrond met business acumen
  • Uitstekende stakeholder management vaardigheden
  • Industriële/Petrochemische achtergrond, pré offshore ervaring

Leave a Reply