Construction Manager a.i. – Covra – Borssele – INGEVULD

By 5 februari 2024Nucleair

De Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval (COVRA) heeft als enig bedrijf in Nederland de taak om al het radioactief afval te verzamelen, verwerken en op te slaan. Alle bedrijven in Nederland die een vergunning op grond van de kernenergiewet hebben om met radioactieve stoffen te werken, zijn verplicht hun radioactief afval aan COVRA aan te bieden. Om de zorgtaak voor het radioactieve afval te kunnen uitvoeren heeft COVRA een opslag- en verwerkingsfaciliteit gerealiseerd in Zeeland, op het haventerrein Vlissingen-Oost in de gemeente Borssele.

COVRA werkt continu aan de verbetering en uitbreiding van de locatie.

Voor één van de deelprojecten, zijn wij op zoek naar een Construction Manager a.i.

Taken:

In deeltijd (2 tot 3 dagen per week) toezicht houden op de uitvoering van het project, uitgevoerd door 2 externe contractors. Focus met name op de logistieke systemen in het gebouw: Kranen, transportbanden, etc.

Profiel:

Ervaren constructie manager. Mechanische achtergrond. Ervaring in logistieke omgevingen (containerterminals)

Start: zsm

Duur: tot eind 2025

Leave a Reply