Maintenance Consultant – Elbrons – Rotterdam – INGEVULD

By 14 december 2021Petrochemie

Elbrons loopt voorop door de zeer creatieve oplossingen in het verbeteren van de prestaties van luchtgekoelde warmtewisselaars. Ze zijn de onbetwiste internationale leider in baanbrekende en innovatieve technologie├źn voor capaciteitsvergroting van luchtgekoelde warmtewisselaars. Elbrons heeft een aantal patenten vastgelegd, in het bijzonder voor het gebruik van de speciaal ontworpen Coolingmist en LNG Screen Tech. In verband met de verdere groei van dit jonge en succesvolle bedrijf is men op zoek naar een

MAINTENANCE CONSULTANT

Taken:

De Maintenance Consultant maakt deel uit van een team van specialisten op het gebied van optimalisatie van luchtgekoelde warmtewisselaars. Hij/zij wordt in- en extern verder vak-specialistisch opgeleid. De consultant is medeverantwoordelijk voor de mechanische en proces technische oplossingen die aan de internationale opdrachtgevers binnen de industrie / petrochemie worden aangeboden. Op aanvraag van de opdrachtgever wordt de Maintenance Consultant als eerste naar de (internationaal gesitueerde) klant gestuurd om de (proces)technische problemen te inventariseren en in samenwerking met het team van de klant tot een werkbare oplossing te komen. Daarna zal de Maintenance Consultant actief zijn in de gedetailleerde uitwerking van het project en deze oplossing verder te presenteren aan de opdrachtgever.

Profiel:

HBO werktuigbouw / elektrotechniek / energietechniek en enkele jaren ervaring opgebouwd als (project)engineer in de industrie. Actieve kennis van het realiseren van ontwerpen m.b.v. 2D/3D tekenprogramma’s. Zelfstandig, initiatiefrijk, communicatief vaardig, zorgvuldig en analytisch. Bereid tot internationale zakelijke reizen. Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels.

Voorwaarden:

Uitstekend pakket (w.o. 13e maand en auto v.d. zaak)

Leave a Reply